Atelier@home

Bestel hier

Zo bereidt u in een enkele stappen onze pasta thuis als een echte chef-kok

Amatriciana

Benodigdheden: een steelpan, water, zout (bij voorkeur grof), een vrij grote pan met antiaanbaklaag

  1. Breng water aan de kook in een steelpan met zout (een goede snuif zout is voldoende voor +/- 1L water)
  2. Verhit de saus in een vrij grote pan met antiaanbaklaag op laag vuur (u kan de saus eventueel verwarmen in de magnetron 2m / 2m30 tot 650w, maar we raden u aan om de saus op het vuur te verwarmen ;-D)
  3. Als het water kookt, voeg de pasta toe en laat 4/5 minuten koken
  4. Giet de pasta af, voeg deze toe aan de pan en meng voorzichtig met de saus
    Kleine tip: voeg een beetje kookwater toe aan de saus en blijf roeren op laag vuur, zo krijgt u een zeer gladde saus!
  5. Serveer op een bord, voeg Parmezaanse kaas toe en uw pastagerecht is klaar!
  6. Buon appetito!

Carbonara

Benodigdheden: een pan, water, zout (liefst grof), een pan met antiaanbaklaag, een kom

  1. Breng water aan de kook in een steelpan met zout (een goede snuif zout is voldoende voor +/- 1L water)
  2. Snijd de guanciale in kleine reepjes en doe deze in een pan met antiaanbaklaag. Kook het op middelhoog vuur zonder iets toe te voegen tot het knapperig wordt
  3. Als het water kookt, voeg de pasta toe en laat 4/5 minuten koken
  4. Giet de pasta af en doe deze in een kom
  5. Voeg de ei- en pecorino-saus samen met de guanciale plakjes toe aan de pasta en meng alles goed
    Kleine tip: voeg een beetje heet kookwater toe om uw pasta beter te mengen, zo krijgt u een zeer gladde saus!
  6. Serveer op een bord en uw pastagerecht is klaar!
  7. Buon appetito!

Tomatensaus met kleine vleesballetjes

Benodigdheden: een steelpan, water, zout (bij voorkeur grof), een vrij grote pan met antiaanbaklaag

  1. Breng water aan de kook in een steelpan met zout (een goede snuif zout is voldoende voor +/- 1L water)
  2. Verhit de saus in een vrij grote pan met antiaanbaklaag op laag vuur (u kan de saus eventueel verwarmen in de magnetron 2m / 2m30 tot 650w, maar we raden u aan om de saus op het vuur te verwarmen ;-D)
  3. Als het water kookt, voeg de pasta toe en laat 4/5 minuten koken
  4. Giet de pasta af, voeg deze toe aan de pan en meng voorzichtig met de saus
    Kleine tip: voeg een beetje kookwater toe aan de saus en blijf roeren op laag vuur, zo krijgt u een zeer gladde saus!
  5. Serveer op een bord, voeg Parmezaanse kaas toe en uw pastagerecht is klaar!
  6. Buon appetito!

Bolognesesaus

Benodigdheden: een steelpan, water, zout (bij voorkeur grof), een vrij grote pan met antiaanbaklaag

  1. Breng water aan de kook in een steelpan met zout (een goede snuif zout is voldoende voor +/- 1L water)
  2. Verhit de saus in een vrij grote pan met antiaanbaklaag op laag vuur (u kan de saus eventueel verwarmen in de magnetron 2m / 2m30 tot 650w, maar we raden u aan om de saus op het vuur te verwarmen ;-D)
  3. Als het water kookt, voeg de pasta toe en laat 4/5 minuten koken
  4. Giet de pasta af, voeg deze toe aan de pan en meng voorzichtig met de saus
    Kleine tip: voeg een beetje kookwater toe aan de saus en blijf roeren op laag vuur, zo krijgt u een zeer gladde saus!
  5. Serveer op een bord, voeg Parmezaanse kaas toe en uw pastagerecht is klaar!
  6. Buon appetito!

Norma

Benodigdheden: een steelpan, water, zout (bij voorkeur grof), een vrij grote pan met antiaanbaklaag

  1. Breng water aan de kook in een steelpan met zout (een goede snuif zout is voldoende voor +/- 1L water)
  2. Verhit de saus in een vrij grote pan met antiaanbaklaag op laag vuur (u kan de saus eventueel verwarmen in de magnetron 2m / 2m30 tot 650w, maar we raden u aan om de saus op het vuur te verwarmen ;-D)
  3. Als het water kookt, voeg de pasta toe en laat 4/5 minuten koken
  4. Giet de pasta af, voeg deze toe aan de pan en meng voorzichtig met de saus
    Kleine tip: voeg een beetje kookwater toe aan de saus en blijf roeren op laag vuur, zo krijgt u een zeer gladde saus!
  5. Serveer op een bord, voeg geraspte gezouten ricotta toe en uw pastagerecht is klaar!
  6. Buon appetito!